Project Description

  • Locație: 
    București
  • An instalare: 
    2021

Piscinele interioare ridică multe probleme pentru menținerea unui climat corespunzător atât pentru confortul utilizatorilor cât și pentru a asigura integritatea spațiului și a clădirii în care este amplasată piscina.
În cazul piscinelor private, cerințele de performanțe termice trebuie completate de nivele de zgomot redus, eficiență energetică deosebită, conectivitate cu sisteme de BMS moderne și ușurință în exploatare și mentenanță.

Euroconfort Grup a livrat printr-unul din partenerii săi două centrale de dezumidificare Ocean, produsă în Spania de Keyter pentru două apartamente penthouse situate în două dintre cele mai moderne clădiri de locuințe de lux din București.
Deservind câte o piscină interioară de 35 m2, fiecare centrala de dezumidificare asigură extragerea umidității din aer, încălzirea sau răcirea aerului în funcție de sezon precum și aportul de aer proaspăt necesar. 

În același timp, căldura produsă prin condensare vaporilor in aerul recirculat este recuperată și transferată atât către aerul din incintă, aducând o importantă economie de energie.
Centrala montată aici deține capabilități de free cooling, permițând utilizarea la maxim a temperaturii aerului atunci când acesta este redusă, evitând pornirea inutilă a compresorului și oferind în acest fel o importantă economie de energie electrică. 

Modelul particular Ocean DTS 1009 extrage în condițiile date 9.7 kg/h de umiditate, având o capacitate termodinamică de răcire de 14.9 kW și 19 kW încălzire. Dotată cu o baterie cu agent termic, folosește agentul produs de centrala termică a locației pentru a aduce un aport termic suplimentar sălii piscinei.
Condensatorul extern permite centralei să răcească corespunzător aerul în sala piscinei pe perioada de vară, iar ventilatoarele de introducere și evacuare ale aerului sunt EC plug fan, de ultimă tehnologie, prin care se poate regla exact debitul de aer și se reduce simțitor zgomotul și consumul de energie electrică.

 

 

Pentru un confort sonor crescut, compresorul este izolat folosind soluția proprie a producătorului și întreaga centrală este susținută de suporți antivibranți care nu transmit vibrații către structura clădirii.
Centrala deține panou de comandă la distanță și este conectată la sistemul BMS al apartamentului, permițând un control simplu și eficient al parametrilor aerului.

 

Keyter produce o gamă largă de centrale de dezumidificare ce pot satisface cerințele piscinelor private dar și publice și comerciale. Euroconfort Grup a livrat În România un număr mare de centrale de dezumidificare Ocean Keyter către hoteluri, centre de natație și piscine publice și private. 
Având o experiența de peste 20 de ani in domeniul HVAC, echipa Euroconfort Grup oferă toate serviciile anexe, de la dimensionare și selecție până la punere în funcțiune, mentenanță și service pentru toate echipamentele furnizate.

Mai multe detalii tehnice ale centralelor de tratare aer și dezumidificare pentru piscine Ocean Keyter găsiți accesând pagina site-ului nostru aici sau puteți descărca pliantul tehnic al echipamentului aici.
Pentru alegere și configurare, precum și pentru orice altă informație tehnică sau comercială puteți apela fără rezerve la departamentul tehnic al firmei Euroconfort Grup, importator al unic Keyter pe piața din România.

 

 

 

The Challenges

EUROCONFORT GRUP - un parteneriat de încredere

Suntem o companie tânără, dinamica și în plină dezvoltare având competența și experiența necesare pentru asigurarea unor servicii de înaltă calitate și profesionalism.

DETALII CONTACT

Str. Dezrobirii nr. 59, Complex Allegria Residence, com. Glina - jud. Ilfov
MOB: +40 740 25 28 85
MOB: +40 741 22 66 22

PROGRAM

Online vă stăm la dispoziție 24 ore / 24.

La birou programul este:

  • Luni-Vineri: 09.00 - 16.30
  • Sambata - Duminica: Inchis