POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Euroconfort Grup S.R.L. („Euroconfort”), cu sediul in Str. Dezrobirii 59, Glina, Ilfov, Romania, in calitate de operator de date. Prin urmare, Euroconfort urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal (“Politica“) vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor  https://www.euroconfort.ro  (“Pagina de internet“, “Site-ul“), si se aplica datelor colectate prin intermediul Paginii de internet sau alte contacte offline. 

Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Euroconfort colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

In cazul in care sunteti utilizator al Paginii de internet 

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii Paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si imbunatati continutul Site-ului. Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului societatii, precum si imbunatatirea site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului si adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

in cazul in care sunteti abonat la newsletter-ul Euroconfort

De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastra de contact in scopul de a va trimite, in format electronic, materiale informative cu privire la produsele și serviciile oferite de Euroconfort care prezinta interes pentru dumneavoastra, dar numai daca v-ati abonat, si, prin urmare, v-ati dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare. Va puteti retrage acordul in orice moment exprimandu-va astfel optiunea de a nu mai primi note informative in viitor, facand clic pe link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa office@euroconfort.ro

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, pe care ni le comunicati in mod direct, de exemplu la momentul completarii sectiunii de contact sau la abonarea disponibila pe Pagina de internet.

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind informatia solicitata de dumneavoastra. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru. 

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra,  adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal  pe care este posibil sa ni le comunicati in mod direct.

in cazul in care contactati sau vizitati Euroconfort

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediului, activelor si personalului societatii. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal consta in interesul legitim al Euroconfort de a proteja sediul, activele si personalul societatii.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza numele si alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de dumneavoastra in mod direct.

in cazul in care sunteti partener contractual al Euroconfort

Pentru mentinerea relatiei contractuale cu dumneavoastra utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal.. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Comunicarea cu dumneavoastra 

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat (de exemplu, informatii privind derularea unui contract). De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru. 

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie in mod direct.

in cazul in care sunteti un reprezentant, o persoana de contact, un salariat sau alt colaborator al unui partener contractual al Euroconfort

Mentinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru contractual

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul de a mentine relatia noastra contractuala cu partenerul nostru contractual. in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea corespunzatoare a relatiei contractuale.

 

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat. De asemenea, in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea adecvata a relatiei contractuale. in toate situatiile, datele vor fi furnizate fie in mod direct de catre dumneavoastra, fie de catre partenerul contractual. 

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele dumneavoastra, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal puse la dispozitia Euroconfort, de regula, de catre dumneavoastra, astfel cum acestea sunt necesare in vederea indeplinirii scopurilor de mai sus.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre Euroconfort. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de catre Euroconfort. Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.

In cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.

in cazul in care furnizati Euroconfort date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor, despre modul in care Euroconfort intentioneaza sa prelucreze datele, astfel cum se prevede in aceasta Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

in contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, Euroconfort poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali sau catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri: 

  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al Euroconfort; 
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Euroconfort nu vor fi transferate in afara Romaniei. 

 

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale Euroconfort, expira.

 

Drepturile de care beneficiati

in legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment. in plus, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta Politica), va rugam sa va adresati la: office@euroconfort.ro

EUROCONFORT GRUP - un parteneriat de încredere

Suntem o companie tânără, dinamica și în plină dezvoltare având competența și experiența necesare pentru asigurarea unor servicii de înaltă calitate și profesionalism.

DETALII CONTACT

Str. Dezrobirii nr. 59, Complex Allegria Residence, com. Glina - jud. Ilfov
MOB: +40 740 25 28 85
MOB: +40 741 22 66 22

PROGRAM

Online vă stăm la dispoziție 24 ore / 24.

La birou programul este:

  • Luni-Vineri: 09.00 - 16.30
  • Sambata - Duminica: Inchis