Mex VS

with 0 comment

Puteri de răcire 5.1 - 14.6 kW, încălzire 6.2 - 15.2 kW
Producător: Thermocold, Italia

 

 

Pompele de căldură aer apă reprezintă alternativa ecologică la soluțiile clasice de încălzire a locuințelor, permițând în același timp utilizarea în regim de răcire în timpul verii. 

Toate modelele de pompe de căldură MEX VS dezvoltate de producătorul italian Thermocold sunt dotate cu compresoare rotative DC Inverter și ventilatoare axiale cu turație variabilă pentru o eficiență sporită în orice regim de funcționare.

Pompele de căldură MEX VS sunt proiectate cu respectarea noilor directive europene ErP 2019 / 125 / EC cu privire la toate produsele destinate încălzirii locuințelor și producerii de apă caldă menajeră.

Reglajul continuu al turației ventilatoarelor axiale duce la un zgomot redus în funcționare și la economii importante de energie.

Aripioarele din componența bateriei de schimb termic sunt tratate cu tehnologia HIDROPHIL, care îmbunătățește capacitatea de scurgere a apei de pe condensator, permițând permormanțe ridicate chiar și la temperaturi ambientale scăzute.Schimbătorul de căldură freon apă este confecționat din oțel inoxidabil AISI 304 și are ca accesoriu presostat diferențial.

Circuitul hidraulic conține vas de expansiune, pompă de circulație cu reglaj electronic al turației, supapă de siguranță și aerisitor automat, presostat și robineți de izolare.

Controlerul inovativ cu microprocesor comandă valva electronică de expansiune și corelează turație ventilatorului în funcție de temperatura exterioară, pentru un control precis al condensării.

O altă funcție a controlerului este comanda vanei deviatoare de pe ciruitul hidraulic, pentru a permit producerea de apă caldă menajeră.Gama de puteri este cuprinsă între 2.24 și 6.5 kW în regim de încălzire și între 2.32 și 6.3 kW în regim de răcire.

COP-ul în regim de încălzire ajunge la 3.46, iar EER până la 3.24 pentru anumite modele.Pompele de căldură MEX VS sunt fabricate în variante de alimentare monofazată (modelele 15RH până la 115RH), iar modelele 112T RH și 115 TRH sunt trifazice.

La cerere, pompele de căldură MEX VS se pot dota cu:

- panou de control la distanță cu touch screen

- vană deviatoare

- protecție la îngheț

- vas inerțial de 50, 75 sau 95 litri

- suporți antivibranți

 

EUROCONFORT GRUP - un parteneriat de încredere

Suntem o companie tânără, dinamica și în plină dezvoltare având competența și experiența necesare pentru asigurarea unor servicii de înaltă calitate și profesionalism.

DETALII CONTACT

Str. Dezrobirii nr. 59, Complex Allegria Residence, com. Glina - jud. Ilfov
MOB: +40 740 25 28 85
MOB: +40 741 22 66 22

PROGRAM

Online vă stăm la dispoziție 24 ore / 24.

La birou programul este:

  • Luni-Vineri: 09.00 - 16.30
  • Sambata - Duminica: Inchis